Parkkaffee

Tarot Enzo

Te doen!


Medium Desiris

Reiki master teacher
Kaartleggen
Pendelen
Numerologie
Readings
Groetjes,Iris

www.desiris.be

Terug naar het menu ^


Madame Marjee

Fortune Teller Madame Marjee@Parkkaffee!!!

Ik breng inzicht in huidige situaties, en geef je voorspellingen.

Dit via Nummerologie en met gebruik van de kaarten: Tarot, Belline en Lenormand.

voor meer info: facebook/Marjee

Terug naar het menu ^


Spiri titi

Ik werk met de kaarten
lenormand verschillende oracles
Op een heldervoelende helderwetende en helderziende manier. Je kan met al je vragen bij mij terecht
Ook doe ik healing sesies

Terug naar het menu ^


Marie Christine

Tarot

Indien je een vraag hebt of je bent gewoon nieuwsgierig kom dan even langs.
Misschien kan ik je helpen een inzicht te geven of misschien heb je enkel een duwtje nodig op jouw pad naar succes, vreugde en geluk.
Er is altijd een uitweg ,er is altijd hoop, er is altijd een lichtpuntje.
In liefde ,licht en kracht. www.marie-christine.be
Marie-christine

Terug naar het menu ^


Medium Stef

Stef is een heldervoelend medium en begeerde kaartlegger met ruim 18 jaar praktijkervaring. Zijn werkwijze wordt gekenmerkt door een rechtdoorzee aanpak zodat je altijd eerlijke en zuivere antwoorden bekomt.

Stef is één van de weinige mediums die diep tot de kern reikt. Bovendien heeft hij geen achterliggende informatie van jou nodig. Enkel je naam en geboortedatum zijn voldoende om je vragen gedetailleerd, helder en nauwkeurig te beantwoorden. Dit doet hij altijd op een integere, respectvolle en een no nonsense manier.

Stef heeft een mooie reputatie opgebouwd in zowel België als Nederland. Zijn expertise reikt verder dan spiritualiteit alleen: zo zal hij je concrete handvatten aanreiken die nodig zijn om je toekomst positief te sturen en veranderingen door te voeren. Zijn uitmuntende expertise hebben eveneens voor een drukke praktijk gezorgd. Stef leert jou op een vernieuwde en onderliggende manier naar de situatie te kijken zodat je vol zelfvertrouwen en met nieuwe inzichten je toekomstpad kan bewandelen.

voor meer info: www.artofmediums.be

voor meer info: www.bzenmagazine.be

stef: 0485/91.39.51

Terug naar het menu ^


Hilde

Glazen Bol, Voetlezen,Pendelen gezondheid, Auralezen, Kaartjes toekomst, 25€

Korte vragen, Jaaranalyse, Foto-analyse, 10€

Aanwezig in het magisch theater op:

  • Zondag 28 aug 2022

Terug naar het menu ^


Lydie

Astrologe & kaartlegster

Met behulp van de planeten en verschillende soorten kaarten.
Kan ik jullie inzichten geven in het leven zo als werk, Financiën, gezondheid en ook innerlijk problemen zoals bijvoorbeeld liefde en relaties.

Heel graag wil ik jullie daar inzichten geven.

www.lydie.50megs.com

scherpereellydie@gmail.com

Terug naar het menu ^


Isabelle Duchene

Lifecoach, Spiritueel medium en spiritueel coaching

Contacteer Isabelle voor hulp in ondersteuning en advies bij: Richting geven aan uw leven, mensen helpen met structuur en planning van werk, relaties, gezinsbegeleiding, kids, zelfvertrouwen, angsten, hooggevoeligheid. Assertiviteitstraining, verbreking van tunnelvisie en hulp bij inzichten en oorzaak en gevolg.

Rouwverwerking, contact met overledenen en begeleiding van uw paranormale gaven. Omgaan met spiritualiteit in het algemeen. Stemmen horen, paranormaal zijn. Leren omgaan met uw eigen gaven. Isabelle kijkt voor u naar uw mogelijkheden voor de toekomst en zal tips en advies geven om in het nu uw kracht in daden om te zetten. Isabelle doet privé als groepsgesprekken, ondersteuning met Bloesem therapie is mogelijk. Isabelle geeft ook homeparties, lezingen en voordrachten, onderwijs en consulten op verplaatsing.

Ze is een veelgevraagd spreekster. Isabelle spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

www.isabelleduchene.com
tel 0472564824

Op zaterdag 20 augustus 2022 in de woonwagen Bohémien (naast de biertent)

Terug naar het menu ^


Morgane La Fay

'Madame' Morgane La Fay neemt u mee in de wereld van verborgen mystieke symboliek in uw leven. Deze priesteres en vertelster, die zowel in België als in Cuba lessen magie heeft genoten gaat u helpen met uw levensvragen.

Hoe? De mogelijkheden zijn ruim... Met tarot, rune's, schelpjes, cockosschijfjes, koffiedik, Ogham alfabet, kristalkijken, pendelen, excorcismes (indien nodig), Banningen, Rituelen voor liefde, geluk en geld, en ceremonies, etc...

Kom en zet je gezellig bij mijn woonwagen en je kan de activiteiten kiezen. Kinderen zijn welkom! Kleine heksen en tovenaars in spé krijgen ook uitleg over hoe men vroeger magie zag. En over hoe men het nu ziet. Om op een speelse en fijne manier divinatie uit het verleden te bespreken in sessie's van 15minuten moet je dus bij mijn woonwagen zijn!

Divinatie door middel van leggingen, zelf een cursus koffiedik kijken of theeblaadjes analyseren, oude verhalen die jou iets kunnen bijbrengen voor jouw probleem of vraag..

Geef je leven meer diepte en verrijking door de wereld van mysterie...

Komt dat zien en horen.

Magische groetjes,
Morgane La Fay
En tot binnenkort...

Terug naar het menu ^


Kiva energie

Tenen Lezen

Mijn naam is Anja Van Den Eeckhout en opleiding van tenenleester gevolgd bij FuDaRe Er wordt mij dikwijls gevraagd wat kan je zien in tenen?
Tenen vertellen de waarheid. De stand en vorm van de tenen laten zien hoe u in elkaar zit. Door naar tenen te kijken, kunnen we erachter komen hoe iemand met zijn emoties en energiëen omgaat. Welke sterke kanten er in een karakter zitten en waar minder optimale elementen aanwezig zijn.
Je kunt bij mij ook genieten van voetreflex, oorkaarsen en nek en schouder massage!
Ik ben aanwezig ma11, di12, di19, wo20, zo24, ma25 en wo27 juli ma1, di2, ma8, di9 en di16 augustus

www.kivaenergie.be/

0496/20.09.76

Terug naar het menu ^


Petra Lerutte

Medium & Energiehealer

Via kleur, energie en automatisch schrift, communiceer ik met de overkant Zij geven mij de boodschap door die jij op dat moment en in de toekomst nodig hebt en geven antwoord op al jouw vragen -Verleden, heden & toekomst -Energiereading & Healing van lichaam en geest. Ik ben het poortje naar een nieuw begin, dankbaar & VROLIJK ☺️ Welkom🌻

www.petralerutte.com

Terug naar het menu ^


Madame Ann

Madame Ann

Ik ben een kaartlegster en werk met Tarot, lenormand en zigeunerkaarten.
Daarnaast doe ik pendelen en analyse.

Voor algemene vragen over de gezondheid, kinderen, werk, liefde, geld, enz...kan u bij mij terecht.

Wil jij ook je toekomst laten voorspellen door
Madame Ann? Ze is bereiken op 0474 60 79 83 of
anne.wauters3@gmail.com

Terug naar het menu ^


Madame Oxalis

Glazen Bol

Die kristalen bol is en misterie ge kunt er kleuren van relaties in zien kleuren uit uw aura of kleur van gezondheid of een ziekte.
Vaak ook wezens die rond u hangen en niet meer van deze wereld zijn maar ik kan niet zeggen wie of wat zich tijdens een consult zal openbaren dat hangt van veel verschillende elementen af daarom blijft deze kristallen bol een misterie.

Deze bol is heel oud en komt uit Rusland (oeral). Ik kreeg hem van een oma uit mijn familie die in een bejaarden flat ging wonen.
Zij kreeg hem na de oorlog als bedanking voor het verschuilen van een soldaat die een Russische gipsy was. De bol was al heel lang in zijn familie en heeft veel gereisd. Toen ze in huizen gingen wonen hadden ze hem niet meer nodig.

Op vrijdag vanaf 17u, zaterdag en zondag vanaf 14u en maandag vanaf 15u. uitgezonderd 10,1,12 & 12 aug.

Terug naar het menu ^


Energie-ling

Welkom bij ‘Energie-ling’!

Deze benaming staat voor ‘energie’ enerzijds: wat ieder mens uitstraalt, waaruit we bestaan en anderzijds uit ‘gie-ling’ (healing/heling): het genezend proces. Bij mij kan u terecht voor alternatieve geneeswijzen die het lichaam als een holistisch geheel benaderen en duiden op de samenhang tussen lichaam en geest.
'Als de geest invloed heeft op het lichaam, dan heeft het lichaam ook invloed op de geest. U kan mijn aanbod (diensten en edelsteen verkoop) vinden op: www.energieling.be
Creëer en behoudt een gezonde geest in een gezond lichaam, daaruit volgt oprecht geluk en zelfliefde.

Op woensdag 20 juli 2022

Terug naar het menu ^


Karin Vlinderliefde

Wat kan je verwachten als je een persoonlijk Consult vraagt bij Karin Vlinderliefde

· Heldervoelend
· Lenormand kaarten
· Verschillende kaarten decks
· Pendelen
· Reiki
· Juwelen ontwerpen in natuursteen

Als spirituele coach, geef ik jou tijdens een reading inzichten en advies over jouw toekomst en al jouw levensvragen. Met behulp van verschillende kaarten decks, de pendel en het aanvoelen van jouw energie, kan ik jouw problemen aanvoelen. Mijn goede raad, de verworven inzichten en de antwoorden op al jouw vragen, zullen jou laten inzien waar je staat op jouw levenspad en welke weg je verder kan bewandelen.

Aanwezig in één van onze historische woonwagens:

Ik kan perfect uitpendelen welke natuursteen bij jou past of helend werkt voor jouw chakra’s. De natuurstenen zijn beschikbaar in de vorm van juwelen, die ik trouwens zelf ontwerp.

Liefs Karin Vlinderliefde

Facebook: Karin Vlinderliefde
+32 478183822

Terug naar het menu ^


Şenayski

Hi, mijn naam is Şenayski!

Bij mij kan je terecht voor verschillende readings, met behulp van Tarot, Lenormand, Love Oracle Cards, Heal Yourself Cards,.. geef ik je graag inzichten in een bepaalde situatie óf jezelf, waardoor je terug ademruimte krijgt.

Ook kan je bij mij terecht voor advies rond crystals en angel numbers #444 !!

Ik ben een luisterend oor en gebruik humor waar mogelijk. Met openheid kom je bij mij het verst en ik heb graag wat context om de situatie zo goed mogelijk te schetsen. Want het doel blijft nog steeds: je inzichten kunnen geven zodat alles helderder wordt en jij weet hoe je morgen (of straks) verder moet.

Kortom:
Zoek je guidance en eerlijke antwoorden? Dan zie ik je graag in de caravan!
Geen vragen? Kom gerust langs voor een 'blind reading' 😄

benieuwd naar meer? Vind mij terug !'pick a card' via instagram

Terug senay aar het menu ^


Alruna

"Kom je verwonderen in de Egyptische Tarot van Alruna. Zij neemt je mee doorheen de Pyramide van wijsheid en ontdekt samen met jou jouw meest verborgen kanten. Jouw talenten, verlangens en schaduwen komen aan het licht met behulp van de Egyptische kaarten. Kom en verwonder, leer bij over jezelf".

Alruna

Theater Agrona

Terug naar het menu ^


Fee Nathanja

Voetreflexologie

Integratieve voetreflexologie gaat ervanuit dat alles verbonden is met alles, zo ook onze voeten met gans ons lichaam en onze geest. Door de reflexzones op de voeten te behandelen wordt ons zelfgenezend vermogen aangewakkerd en ondersteund, zowel fysiek, geestelijk, emotioneel als spiritueel.

Op zaterdag 23 juli en woensdag 3 augustus en woensdag 10 augustus 2022

Groetjes Fee Nathanja

www.hetwildeweten.be

Terug naar het menu ^


Tamara

Nieuw in 2022, binnenkort meer info

Terug naar het menu ^


Woonwagen doorkijk naar Parkkaffee vijver