Parkkaffee

Tarot Enzo 2023

Te doen!


Medium Desiris

Reiki master teacher
Kaartleggen
Pendelen
Numerologie
Readings
Groetjes,Iris

www.desiris.be

Ik ben aanwezig op:

Op vrijdag 4 augustus 2023

Op zaterdag 5 augustus 2023

Op vrijdag 11 augustus 2023

Op zaterdag 12 augustus 2023

Op vrijdag 18 augustus 2023

Op vrijdag 25 augustus 2023

Terug naar het menu ^


Madame Marjee

Fortune Teller Madame Marjee@Parkkaffee!!!

Ik breng inzicht in huidige situaties, en geef je voorspellingen.

Dit via Nummerologie en met gebruik van de kaarten: Tarot, Belline en Lenormand.

voor meer info: facebook/Marjee

Ik ben aanwezig op volgende dagen in 1 van de authentieke woonwagens:

in juli 2023:

dinsdag 4,woensdag 5,donderdag 6,vrijdag 7 ,dinsdag 11, woensdag 12,donderdag 13,vrijdag 14

in augustus 2023

dinsdag 8,vrijdag 11,dinsdag 15,vrijdag 18,dinsdag 22,vrijdag 25,dinsdag 29

Terug naar het menu ^


Spiri titi

Ik werk met de kaarten
lenormand verschillende oracles
Op een heldervoelende helderwetende en helderziende manier. Je kan met al je vragen bij mij terecht
Ook doe ik healing sesies

Binnenkort meer info ivm agenda 2023

Terug naar het menu ^


Marie Christine

Tarot

Indien je een vraag hebt of je bent gewoon nieuwsgierig kom dan even langs.
Misschien kan ik je helpen een inzicht te geven of misschien heb je enkel een duwtje nodig op jouw pad naar succes, vreugde en geluk.
Er is altijd een uitweg ,er is altijd hoop, er is altijd een lichtpuntje.
In liefde ,licht en kracht. www.marie-christine.be
Marie-christine

Ik ben aanwezig in de woonwagen 'Bohémien op volgende dagen:'

In augustus 2023:woensdag 2, zondag 6,maandag 7,dinsdag 8,zondag 13,maandag 14, woensdag 16,zondag 20,maandag 21,woensdag 23,zondag 27,maandag 28,woensdag 30 augustus 2023

Terug naar het menu ^


Medium Stef

Stef is een heldervoelend medium en begeerde kaartlegger met ruim 18 jaar praktijkervaring. Zijn werkwijze wordt gekenmerkt door een rechtdoorzee aanpak zodat je altijd eerlijke en zuivere antwoorden bekomt.

Stef is één van de weinige mediums die diep tot de kern reikt. Bovendien heeft hij geen achterliggende informatie van jou nodig. Enkel je naam en geboortedatum zijn voldoende om je vragen gedetailleerd, helder en nauwkeurig te beantwoorden. Dit doet hij altijd op een integere, respectvolle en een no nonsense manier.

Stef heeft een mooie reputatie opgebouwd in zowel België als Nederland. Zijn expertise reikt verder dan spiritualiteit alleen: zo zal hij je concrete handvatten aanreiken die nodig zijn om je toekomst positief te sturen en veranderingen door te voeren. Zijn uitmuntende expertise hebben eveneens voor een drukke praktijk gezorgd. Stef leert jou op een vernieuwde en onderliggende manier naar de situatie te kijken zodat je vol zelfvertrouwen en met nieuwe inzichten je toekomstpad kan bewandelen.

Ik ben aanwezig op:

Op zondag 6 augustus 2023

Op zaterdag 12 augustus 2023

Op zondag 20 augustus 2023

Op zaterdag 26 augustus 2023

voor meer info: www.artofmediums.be

voor meer info: www.soulmediums.be

Wens je (om lange wachttijden te vermijden) liever op voorhand een afspraak in te plannen,
neem dan gerust contact met me op a.d.h.v. onderstaand nummer

stef: 0485/91.39.51

Terug naar het menu ^


Hilde

Glazen Bol, Voetlezen,Pendelen gezondheid, Auralezen, Kaartjes toekomst, 25€

Korte vragen, Jaaranalyse, Foto-analyse, 10€

Aanwezig in het magisch theater op:

  • Zondag 6 augustus 2023
  • Zondag 20 augustus 2023

Terug naar het menu ^


Lydie

Astrologe & kaartlegster

Met behulp van de planeten en verschillende soorten kaarten.
Kan ik jullie inzichten geven in het leven zo als werk, Financiën, gezondheid en ook innerlijk problemen zoals bijvoorbeeld liefde en relaties.

Heel graag wil ik jullie daar inzichten geven.

www.lydie.50megs.com

scherpereellydie@gmail.com

in augustus 2023

Op dinsdag 1,woensdag 2,donderdag 3,maandag 7,woensdag 9,donderdag 10,maandag 14,woensdag 16,woensdag 16,donderdag 17,maandag 21,dinsdag 22,donderdag 24,zaterdag 26,maandag 28, diensdag 29 en donderdag 31 augustus

Terug naar het menu ^


Isabelle Duchene

Lifecoach, Spiritueel medium en spiritueel coaching

Contacteer Isabelle voor hulp in ondersteuning en advies bij: Richting geven aan uw leven, mensen helpen met structuur en planning van werk, relaties, gezinsbegeleiding, kids, zelfvertrouwen, angsten, hooggevoeligheid. Assertiviteitstraining, verbreking van tunnelvisie en hulp bij inzichten en oorzaak en gevolg.

Rouwverwerking, contact met overledenen en begeleiding van uw paranormale gaven. Omgaan met spiritualiteit in het algemeen. Stemmen horen, paranormaal zijn. Leren omgaan met uw eigen gaven. Isabelle kijkt voor u naar uw mogelijkheden voor de toekomst en zal tips en advies geven om in het nu uw kracht in daden om te zetten. Isabelle doet privé als groepsgesprekken, ondersteuning met Bloesem therapie is mogelijk. Isabelle geeft ook homeparties, lezingen en voordrachten, onderwijs en consulten op verplaatsing.

Ze is een veelgevraagd spreekster. Isabelle spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

www.isabelleduchene.com
tel 0472564824

Aanwezig op 28 juli en op 19 augustus 2023 van 14 tot 22 uur

Terug naar het menu ^


Morgane La Fay

'Madame' Morgane La Fay neemt u mee in de wereld van verborgen mystieke symboliek in uw leven. Deze priesteres en vertelster, die zowel in België als in Cuba lessen magie heeft genoten gaat u helpen met uw levensvragen.

Hoe? De mogelijkheden zijn ruim... Met tarot, rune's, schelpjes, cockosschijfjes, koffiedik, Ogham alfabet, kristalkijken, pendelen, excorcismes (indien nodig), Banningen, Rituelen voor liefde, geluk en geld, en ceremonies, etc...

Kom en zet je gezellig bij mijn woonwagen en je kan de activiteiten kiezen. Kinderen zijn welkom! Kleine heksen en tovenaars in spé krijgen ook uitleg over hoe men vroeger magie zag. En over hoe men het nu ziet. Om op een speelse en fijne manier divinatie uit het verleden te bespreken in sessie's van 15minuten moet je dus bij mijn woonwagen zijn!

Divinatie door middel van leggingen, zelf een cursus koffiedik kijken of theeblaadjes analyseren, oude verhalen die jou iets kunnen bijbrengen voor jouw probleem of vraag..

Geef je leven meer diepte en verrijking door de wereld van mysterie...

Komt dat zien en horen.

Ik ben aanwezig op 16 en 31 augustus Magische groetjes,

Terug naar het menu ^


Faye

Reiki

Hi, mijn naam is Faye en ik laat jou graag kennismaken met Reiki. Reiki betekent "Universele Levensenergie" en is een Oosterse heelkunst waarbij de monnik Usui aan de basis stond. Alles bestaat namelijk uit energie, dus jij ook! Dankzij Reiki word je weer even opgeladen met deze Universele Levensenergie.
Tijdens een Reiki behandeling ben ik een kanaal tussen jou en de Reiki energie. Ik geef dus niet mijn eigen energie aan jou, maar maak contact met deze Universele Levensenergie en laat het via mij door jou stromen. Reiki heeft op alle vlakken effect: fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch wordt er gewerkt aan de doorstroom van energie. Reiki bevordert het genezend vermogen van zowel je lichaam als je geest.
Een behandeling is voor iedereen een andere ervaring. Soms heb je geen specifieke klachten, maar heb je nood aan rust. Ook dat kan Reiki jou bieden aangezien het werkt op jouw parasympatisch zenuwstelsel. Vanuit deze rust zal ook heling ontstaan op andere vlakken. Het is erg moeilijk om in woorden uit te leggen wat Reiki juist met je doet net omdat het zo verschillend is voor ieder persoon. Reiki stroomt waar je het nodig hebt, dus je zal er altijd iets uit halen. Elke blokkade die je ervaart kan (gedeeltelijk) worden opgeheven. Vaak heeft dit wel meerdere sessies nodig aangezien de oorsprong van deze blokkades vaak zit in verdrongen emoties, trauma's, dingen uit je kindertijd,... Het zet dus processen in gang waar jij zelf nog mee aan de slag dient te gaan.
Heb ik jouw interesse aangewakkerd? Dan kan jij een gewone behandeling (1,5u) of een korte behandeling inplannen.
Graag meer zien van mij? Volg me dan op instagram of neem een kijkje op www.fayewolfsguidance.be

Ik ben aanwezig op zaterdag 19 augustus.

Wees welkom!

Terug naar het menu ^


Petra Lerutte

Medium & Energiehealer

Via kleur, energie en automatisch schrift, communiceer ik met de overkant Zij geven mij de boodschap door die jij op dat moment en in de toekomst nodig hebt en geven antwoord op al jouw vragen -Verleden, heden & toekomst -Energiereading & Healing van lichaam en geest. Ik ben het poortje naar een nieuw begin, dankbaar & VROLIJK ☺️ Welkom🌻

www.petralerutte.com

Binnenkort meer info ivm agenda 2023

Terug naar het menu ^


Mystical massage

Effleurage

Deze zomer kan je in onze magische tuin terecht voor een ontspanningsmassage. Je kan er letterlijk wegdromen... De sfeer, de aanrakingen, alle stress en spanningen verdwijnen. Kom Effleurage bezoeken in de woonwagen Kaya Luna en kom dit zelf ervaren. Je hoeft niet op voorhand te reserveren maar wil je toch zeker zijn van jouw ontspanningsmomentje stuur gerust een berichtje (0479/35.69.37) of een mailtje.

Ik ben aanwezig op woensdag 23 augustus 2023

Groetjes!

Terug naar het menu ^


Madame Oxalis

Glazen Bol

Die kristalen bol is en misterie ge kunt er kleuren van relaties in zien kleuren uit uw aura of kleur van gezondheid of een ziekte.
Vaak ook wezens die rond u hangen en niet meer van deze wereld zijn maar ik kan niet zeggen wie of wat zich tijdens een consult zal openbaren dat hangt van veel verschillende elementen af daarom blijft deze kristallen bol een misterie.

Deze bol is heel oud en komt uit Rusland (oeral). Ik kreeg hem van een oma uit mijn familie die in een bejaarden flat ging wonen.
Zij kreeg hem na de oorlog als bedanking voor het verschuilen van een soldaat die een Russische gipsy was. De bol was al heel lang in zijn familie en heeft veel gereisd. Toen ze in huizen gingen wonen hadden ze hem niet meer nodig.

Op vrijdag vanaf 17u, zaterdag en zondag vanaf 14u en maandag vanaf 15u. uitgezonderd 10,1,12 & 12 aug.

Terug naar het menu ^


Justrelaxing met Koen en Lendita:

Lendita is helderziend/heldervoelend. Via het vastnemen van je hand en het gebruik van engelenkaarten reikt ze jou helder aan wat je belemmert om voluit in vreugde te leven. Koen legt je dan niet alleen uit wat je dient te doen om die blokkades weg te werken maar ook hoe je dit dient te doen. Als koppel bieden zij dus zowel het inzicht als de wijsheid aan. Dit met hulp van jouw bescherm en Aardsengelen en via Goddelijke wetmatigheden. Na deze sessie ben je sowieso de weg terug naar huis, naar je Ziel ingeslagen. Want Liefde is een staat van ZIJN.

Op maandag 7,dinsdag 8,zondag 27,maandag 28,dinsdag 29,woensdag 30 augustus 2023

Terug naar het menu ^


Bo

Wim en bo zijn een spiritueel duo Wim doet aan handlezen en geeft kleuren consult en bo stelt haar boek voor met de titel “jij” waarin je haar persoonlijke ervaring en levenspad leert kennen en waarin ze 12 symbolen deelt waarmee jezelf kan groeien in het dagelijks leven .. tevens geeft ze life coaching en maakt ze je los waar je vastzit in het leven en samen met haar Duitse herder althea brengt ze jouw vernieuwing en transformatie waar nodig in het hier en nu zodat je weer verder kan …..beiden hebben ervaring in pure zuiver intuïtie …heldervoelend horend en Ziend werken beiden energetisch met gidsen

Op woensdag 9,maandag 14,zaterdag 19, zondag 20, maandag 21, donderdag 24 en zaterdag 26 augustus

Terug naar het menu ^


Karin Vlinderliefde

Welkom bij Karin Vlinderliefde!

Tijdens een reading geef ik jou inzichten en advies over jouw toekomst en al jouw levensvragen. Met behulp van de Lenormand kaarten en nog andere kaarten decks, de pendel en het aanvoelen van jouw energie, kan ik jouw problemen aanvoelen. Mijn goede raad, de verworven inzichten en de antwoorden op al jouw vragen, zullen jou laten inzien waar je staat op jouw levenspad en welke weg je verder kan bewandelen.

Om op al jouw vragen een antwoord te formuleren, heb ik enkel jouw vertrouwen en volledige naam nodig

U kunt bij mij terecht:
· op afspraak in mijn praktijk
· via webcam op Messenger
· op parkkaffee in juli en augustus (de data dat ik aanwezig ben, kun je volgen op mijn facebookpagina)
· op spirituele beurzen
· via facebook en via instagram

Karin Vlinderliefde

Kasteelhofstraat 10

8890 Moorslede

0478/183822

Ik ben aanwezig op volgende dagen:

in augustus 2023:donderdag 3,vrijdag 4,zaterdag 5,vrijdag 11,zaterdag 12,zondag 13, dinsdag 15,donderdag 17,vrijdag 18,zaterdag 19,woensdag 23,donderdag 24,vrijdag 25,zondag 27,woensdag 30 en donderdag 31 augustus 2023

Terug naar het menu ^


Peter van de Klok

Aura Fotografie

Terug naar het menu ^


Şenayski Tarot

H! Mijn naam is Şenay

Bij mij kan je terecht voor tarot readings met behulp van verschillende kaartendecks, waaronder Tarot, Lenormand en orakelkaarten. Ik omschrijf mezelf als rationeel spiritueel en met openheid kom je bij mij het verst. Ik ben een luisterend oor en gebruik humor waar mogelijk.
Mijn doel is om je te helpen inzicht te krijgen in specifieke situaties of blokkades, zodat je met een duidelijker perspectief verder kan.

Daarnaast kan je bij mij terecht voor kristallen en horoscoop + angel number juwelen.

Wanneer ik niet aanwezig ben op Parkkaffee, kan je me waarschijnlijk vinden
op een birthday party, bachelorette, bruiloft of een ander tarot event.
Voor meer informatie over Tarot Bookings, Instagram @senayski.tarot.

Ik verwelkom je graag in de caravan!

Ik ben aanwezig in 1 van de authentieke woonwagens op volgende dagen:

In augustus 2023

dinsdag 1,donderdag 3,woensdag 9,donderdag 10,zondag 13,dinsdag 15,donderdag 17 en dinsdag 22 augustus 2023

Terug senay aar het menu ^


Alruna

"Kom je verwonderen in de Egyptische Tarot van Alruna. Zij neemt je mee doorheen de Pyramide van wijsheid en ontdekt samen met jou jouw meest verborgen kanten. Jouw talenten, verlangens en schaduwen komen aan het licht met behulp van de Egyptische kaarten. Kom en verwonder, leer bij over jezelf".

Alruna

Theater Agrona

Terug naar het menu ^


Fee Nathanja

Voetreflexologie

Integratieve voetreflexologie gaat ervanuit dat alles verbonden is met alles, zo ook onze voeten met gans ons lichaam en onze geest. Door de reflexzones op de voeten te behandelen wordt ons zelfgenezend vermogen aangewakkerd en ondersteund, zowel fysiek, geestelijk, emotioneel als spiritueel.

Op woensdag 3 augustus en woensdag 10 augustus 2022

Groetjes Fee Nathanja

www.hetwildeweten.be

Terug naar het menu ^


Tamara

Nieuw in 2022, binnenkort meer info

Terug naar het menu ^


Woonwagen doorkijk naar Parkkaffee vijver